Gastenboek Handboekbinderij

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
8 berichten.
Anne-Marie Anne-Marie uit Tilburg heeft geschreven op 16 juni 2021 om 11:40
Na zeer vriendelijke communicatie via Whatsapp mijn dierbare kookboek van oma naar Jet opgestuurd. Prachtig vakmanschap afgeleverd! Nu kan deze er weer generaties tegenaan. Heel erg bedankt.
Beheerdersantwoord van: Jet Meeuwsen
Dank je wel Anne-Marie, graag gedaan! Maak er maar goed gebruik van ๐Ÿ™‚
Johan Boel Johan Boel uit Woudenberg heeft geschreven op 6 april 2021 om 19:52
Beste Jet, na mijn mail met aanvraag heel snel een reactie van je ontvangen. Bij langsbrengen boek zeer hartelijk door je ontvangen. Het eindresultaat mag er zeker zijn (lijmlaag was verbrokkeld waardoor elke pagina los kwam van de band (van karton), ben er heel blij mee wat je hebt kunnen bereiken. Het boek kan ik nu normaal lezen. Dank voor je werk, Johan
Jan Kuperus Jan Kuperus uit Utrecht heeft geschreven op 23 februari 2021 om 22:19
Voortreffelijk werk voor een zeer schappelijke prijs. Herstellen rug- en schutbladen van een oude een-delige encyclopedie van meer dan 800 pagina's met emotionele waarde. Nu kan hij ook weer open liggen op een willekeurige pagina.
Beheerdersantwoord van: Jet Meeuwsen
Dank je wel Jan, het was me een genoegen!
Paul Paul uit Haarlem heeft geschreven op 15 februari 2021 om 10:20
Heb onlangs een ,mij zeer dierbaar,boek laten opknappen en ben daar enorm tevreden over!Het lag behoorlijk uit elkaar en ik vind het vakwerk zoals het is aangepakt.Met veel dank,ik ga het boek met veel genoegen herlezen.
Beheerdersantwoord van: Jet Meeuwsen
Dank je wel, Paul, met plezier gedaan!
Jan Jan uit Zeist heeft geschreven op 15 januari 2021 om 09:37
Twee kleine boekjes laten repareren. Het resultaat was geweldig, het ene lag uit elkaar, zit nu weer heel mooi in zijn verband. Bij het andere moest(heel bijzonder) een borduurwerkje op de voorkant. Het is precies in stijl erop gezet. Dank
Lukas Lukas uit Keulen heeft geschreven op 28 december 2020 om 16:13
Ich war รคuรŸerst zufrieden mit der durchweg hohen Qualitรคt des Buches. Ich bin froh, diese Buchbinderin gefunden zu haben, denn es ist sehr schwer heutzutage jemanden zu finden, der die alte Handwerkskunst so gut beherrscht und umsetzt. Die Bรผcher sehen wir neu aus! Vielen Dank ๐Ÿ˜Š
M & M M & M uit Harderwijk heeft geschreven op 29 november 2020 om 21:27
Was heel leuk om je atelier gezien te hebben! Bedankt voor de nuttige adviezen.
Beheerdersantwoord van: MBC
Wat aardig dat jullie op bezoek kwamen.
Kees Bakker Kees Bakker uit Ede heeft geschreven op 28 november 2020 om 20:57
Was perfect gedaan, heel tevreden.
Beheerdersantwoord van: MBC
Dankjewel

terug